koleginica moje majke

2021/01/02 20:04 postavljeno od strane memb16260, 58
Imao sam tada oko 17 godina.... Napaljen, kurac mi je stalno bio ukrućen... a nosio sam u duhu tog vremena šorceve i uske majce.. Elem od kako sam video jednu komšinicu od svojih 40-tak godina u dvorištu dok je prostirala veš sa raskopčanom kućnom haljinom i čupavom, kovrdžavom pičkom koja je odjednom iskočila u prvi plan, kako je komšinica podigla ruke.. e od tad sam se palio na matorke... Da pređem na stvar.
Kod nas je često dolazila mamina prijateljica. Nena. Rasna žena od svojih 45-46 godina. Raskošnih grudi uvek skrivenih u, do vrata zakopčanoj bluzi.. uglavnom je dolazila u suknji teget boje do iznad kolena. Provalio sam iz razgovora mame i nje da se skoro razvela i da traži stan. Zapravo muž joj je već godinama u Nemačkoj, dolazio povremeno ali se tamo spandjao sa nekom švabicom i ostao... Tako da je često dolazila kod nas i sa mamom prelistavala oglase i razgovarala. Mene bi uvek pogledala nekako čudnim pogledom i nemirno me odmeravala od glave do pete, naravno dok je mama bila napolju ili obavljala u dvorištu neke poslove: ".. oooo Petre dobar dan.. šta ima novo u školi? hm... rekla bih da te devojčice napadaju a? Pa... kako kad.. nespretno bih odgovarao..
"... Ne bih baš rekla.. smešila se.. hm.. mislim da si postao muškarac... " i spustila pogled na moj šorc uz osmeh a usta su joj balavila.. A ja se ukrutio... Ne mogu da ga savladam.. hoće da iskoči iz šorca.. "... Hahaha.. nemoj da ti je neprijatno.. priđe mi skoro do glave sa spuštenim pogledom na moj šorc.. "To je sve normalno.." U tom trenutku su se začuli majčini koraci i ona sede na stolicu a ja sam otišao u svoju sobu..
Sutradan majka se spremala za posao i pre nego što je izašla dobaci mi onako s praga:
- Nisam ti rekla Našli smo Neni stan u zgradi iznad naše kuće.. moram na posao a ona se još nije raspakovala i ne može sama sve pa joj pomozi kad završiš..
- Važi mama..
Ma kako je majka zamakla.. ja sam već trčao do zgrade gde se uselila tetka Nena i pozvonio na interfon.. "Ko je? - Petar.. došao sam da vam Pomognem.. . e super.. popni se gore..
Vrata mi je otvorila Nena sva zajapurena, u kućnoj haljini, sise su se baš lepo isticale i kao da sam u momentu postao razrok.. oči su same klizale ka sisama...
- Jao ja sam u spremanju već sam skoro sve završila.. osmehnu se razdragano... - Ma sedi Petre.. Jesi za neki sok? - Može.. rekoh.. - Izvoli spustila je sok na stočić dok sam ja seo na stolicu pored dvoseda..
- Jaoj sešću i ja da malo odmorim.. i Nena sede pored mene na dvosed. Namerno je malo razgrnula kućnu haljinu i blago raširila kolena i gledala me sa smeškom dok je oblizivala čašu soka. A meni je krv jurnula i u glavu i u kurac i u obraze...
- hahahaha ... kako sa devojčicama? jel imaš devojku? - trenutno nemam neku vezu ako na to mislite..
- pa da.. a jesi li spavao sa nekom devojčicom.. a lepotane? hahaha.. šta si se postideo? - Pa jesam .. nasmešio sam se
- ohooo.. znači počelo je da udara u glavu.. hahaha.. doduše rekla bih da je ta bila srećna... a? koliko vicim imaš čime da se ponosiš? hahahaha.. E tu je bio kraj. Moj kurac više ni lastiš na šorcu nije mogao da zadrži.. Crveni, nabrekli vrh glavića je pokušavao napolje.. Nena je samo lagano razvezala haljinu i.. ispod nje nije bilo ničega.. sise velike okrugle, bradavice štrče kao moj kurac. Raširila je malo više noge i sa ramena skinula ostatak kućne haljine.. a sve to uz smešak i ubrzano disanje. Ja sam dahtao kao pas..
- Lepotane da li te privlačim? - Da.. rekoh - Uuuuuu mogu li da dodirnem taj nemirni kurac..? i pružila je ruku ka mom šorcu i spretno ga svukla a kurac je iskočio kao po komndi.
- vauuuuuu... mmmm kako je dobar kurac.. uh moram da ga poljubim.. daj mi ruku i mazi moju pičku.. Sela je na ivicu dvoseda, okrenuta meni i lice joj je bilo tačno na mom kurcu. Lizala ga je sa svih strana, gnječila jaja, lizala jezikom glavić kao da je sladoled uz uzdahe i mrmljanje.. Ja sam spustio ruku na njenu, dlakavu veliku pičku. Bila je toliko vlažna da sam u meomentu pomislio da se nije upišala.. ali nije.. ona je mešala kukovima i svojom rukom gurala moje prste u tu veliku pičku. Počeo sam da je jebem prstima i stežem joj usnice dok su mi prsti prolazila kroz te dlake venerinog brega..
U jednom trenutku je počela da mi drka kurac i glavu mi gurnula ka pički.. prevrnula se na dvosed i uz glasne uzdahe glavu mi je nabijala u pičku.. Počeo sam jezikom da razgrćem šumu ispred ruke dok me je opijao miris pičke... uuuuu kao je to lep miris.. mmmm lizao sam je kao nikada. Svršio sam dok mi je zmnalački drkala.. a onda me povukla na nju i gurnula moj kurac u pičku:
- ... Jooooj.. tako Petre.. gurni ga do kraja.. jebi me jako, čvrsto... mmmm tako lepotane.." vrtela je dupetom po dvosedu kao da hoće da mi se otme i vrištala..
- Kako dobro jebeš.. gde si to naučio a? tako.. tako.. vrištala je.. A ja sam svršavao za redom već tri puta. Onda sam ga izvadio a ona ga je brže zgrabila i počela da ga puši. Pušila je uz mljackanje i mislim da ga je u grlo nabijala.. Bio sam na vrhuncu i ja sam počeo da ječim pokušavajući da ga izvadim iz njenih usta. Nije mi dala.. pušila je ludački i kad je moja perma počela da joj puni usta i dalje je pušila i isisavala zadnju kap moga kurca..Kolena su počela da mi klecaju, počeo sam da se tresem i ona ga je tek dada izvadila..
- uuuu maleni kao ti je dobar kurac.. odavno me nije neko tako jebao... Naučiću te da jebeš vrhunski? mmmmmm .. i počela je ponovo da ga drka.. a on je opet skočio..
To je bilo moje najbolje iskustvo i jebanje. Bio sam kasnije, i sad sam, sa dosta žena ali taj put...
Mogu da vam kažem da je i danas jebem.. Ima oko 67 godina ali i dalje se jebe kao da ima dvadeset.. obavezno se čujemo i uglavnom za vikend svratim da je pojebem u slast. A da.. u medjuvremenu se udala za nekog lika koji radi na šalteru u banci.. neki nikakav ali dobrostojeći.. Jednom sam je jebo na njenoj terasi dok je on gledao utakmicu... ali da završimo ovde. :) Eto ako ima neka starija, dlakava pičketina da hoće da se jebe.. tu sam: [email protected]