LUJ VITON

2018/07/12 12:26 с помощью mandaultr, 44
LUJ VITON - PRVI DEO

.. Da coveku pozuda stvarno ume da pomete razum shvatio sam nakon prve posete novosadskoj nudistickoj plazi, skrivenoj u siprazima Kamenjara.. To prvo iskustvo, sa zrelom zenom i dugogodisnjom nudistkinjom jako me je iznenadilo... Ostavilo je na mene snazan utisak kao pecat, ma kao oziljak na telu, sada pomalo zavisnom od avanture. Svaki put kada se setim njenih usana nezno obavijenih oko moga kurca sav ocvrsnem.. Tih dana osecao sam se kao omadjijan cinima te zene i njenog prirodnog sexipila..Samo sam zudeo da joj ponudim meso koje je tako halapljivo tada gutala, a sve druge cure su mi bile nekako daleke i neupadljive. Ni na posao,koji me bas ispunjava, nisam mogao da skoncentrisem, a da ne pominjem da sam kao narkoman u krizi znao da jurnem u wc i propisno ga iscedim mahnito drkajuci sa njenim elektricnim dodirima u mislima.. Dani su proticali, a ja sam fantazirajuci premotavao u glavi socne detalje naseg susreta, milujuci telo, imitirajuci njene dodire.. Na kraju ophrvan zudnjom...
.. Odlucio sam se za jos jednu posetu Kamenjaru. Vodjen blagim ludilom vozio sam dzip sa blagom erekcijom.. Prosto nisam mogao da docekam da oslobodim kurcinu iz boxerica.. Kada sam pak stigao, plaza je bila pusta.. Uterao sam auto na privatni parking, sa blago recenim razocarenjem.. Ipak, vrelina koja ovih dana topi Novi Sad, naterala me da ostanem, te sam se smestio u desni, travnati deo plaze u sarenoj ladovini stogodisnjih kanadskih topola koje decenijama opsivaju Dunav diljem Backe.
.. Lezeci na peskiru, pokusavao sam da ne mislim na nju i vrteci iznova socijalne mreze usredsredim misli na curu iz Sapca sa kojom se dopisujem.. Dignut i zaboden kurac u pesak, vec je blago plavio, ali nisam zeleo vise da drkam.. Nisam zeleo da zudim za nekim, ni za prof. Marom niti sarmatnom i likom pomalo slicnoj, ali mladjoj curici sa Badua.. Bio sam svestan, da sam dobra prilika i da me dosta zena otvoreno zeli, i to ne za kres nego za muza, ali avaj.. Nisam je tek tako mogao zaboraviti...
- Spracu u Dunavu pozudu i veznju, pomislio sam i krenuo improvizovanimm stepenicama niz okomitu obalu.. Suva i sparusena obala od peska i zemlje krunila se pod mojim stopalima, pa sam morao da se rukama hvatam za retko busenje trave.. Ipak, sisao sam lagano i krenuo u vodu, s zatim zastao kao fromom pogodjen... Na sred puste plaze, u vlaznom pesku potrbuske lezala je divno izvajana zenska figura.. Zavidno preplanuo ten govorio je da joj nudizam nije stran, a poza sa blago uzdignutom guzom ostavljala je divan pogled na njenu obrijanu pickicu.. Tesko sam progutao, pokusavajuci da pokvasim skoro presahnulo grlo i usta..
Osim divne raspukle breskvice medju tim izvajanim butinama bez grama celulita, jos jedan detalj mi odmah zapao za oko... Beli, pleteni sesir sa ljubivastom trakom.. Definitvno skup detalj, toliko sam mogao odmah da procenim.. Luj Viton ili La Martina.. Toliko bar od mog lutanja Evropom sam naucio, uz sve one glupe informacije o koje kakvim evropskim znamenitostima..
-Imate ukusa, rekao sam izdaleka, taj sesiric je izuzetno lep!
Ni sam ne znam sta mi bi da to kazem.. Trenutak sam mislio da me nije cula, ali onda se to telo gazele lenjo pocelo okretati,.. Izgledalo je kao da se prolece budi iz zimskog sna.. Prebacila se na ledja, sa blago rasirenim nogama pokazujuci mi njen divan venerin brezuljak i zenskost zasutu zrncima peska, kao i dremljivo, nerasanjeno lice sa sirokim osmehom.. Beli zubi kao iz orbit reklame, oiviceni punim usnama po receptu vrhunskog hirurga plasticara, sa upadljivim rezom na sredini gornje usne.. Bice da je to detalj koji objasnjava zasto takve usne zovu "cepnuta visnja".
-Hello, rekla je i nehajno mahnula da pridjem.. - Luj Viton, u pravu si, donela sam ga iz Emirata-kazala je tegleci se kao da je u krevetu, ne mareci sto mi nudi priliku da uzivam u njenom telu.. Bila je svesna da je dobra riba, bez obzira sto su jedva vidljive bore smejalice izdale njene 40-te godine..
-Taman neko da mi namaze ledja, dodala je mazno...

NASTAVAK SLEDI... A MOZETE U KOMENTARIMA I VI ZAVRSITI PRICU..PUSTITE MASTU NA VOLJU...